Tangonjuhlaviikko

Kokoustilan vuokraaminen

Kokousten järjestäminen kuuluu useimpien yritysten toimintaan. Ainakin toisinaan yritys tarvitsee tilat, jossa koko henkilökunta pääsee kerralla yhteen tai jossa yritys voi tavat asiakkaitaan. Tilaisuuden ei tarvitse olla järjestetty yrityksen omissa tiloissa, sillä nykyisin on olemassa vaihtoehtoja. Kokoustilojen vuokraaminen on kätevä tapa huolehtia isoista tilaisuuksista ilman suuria kustannuksia.

Kokoustilat nopeasti ja helposti

Kokoustiloja pääsee helposti tutkimaan MatchOfficen kautta. Sivustolle on koottu kaikenlaisia vuokrattavia kokoustiloja ympäri Suomen. Haettavia kohteita voi tarkentaa esimerkiksi paikkakunnan mukaan tai tilan koon mukaan. MatchOfficessa kokoustiloja vuokralle tarjoavat sekä yksityiset henkilöt että vuokra-alaan keskittyvät yritykset. Kokoustilojen hinta vaihtelee usein sijainnin ja tilojen laadun mukaan. Kun olet löytänyt sopivat tilat MatchOfficen kautta, otat vain yhteyttä vuokranantajaan ja pääset sopimaan yksityiskohdista. MatchOfficen sivuille voi myös tehdä hakuvahdin ja kun sopiva kokoustila tulee sivustolle, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi.

Kokoustiloja mietittäessä kannattaa ensinnäkin pohtia sitä, minkälainen tilaisuus on kyseessä. Mikäli kyse on arvokkaasta ja juhlallisesta tilaisuudesta, tilojen tulee vastata sitä. Esimerkiksi juhlallisen tilan vuokraaminen arvokkaasta kiinteistöstä voi luoda tilaisuudesta ikimuistoisen. Jos kokoukseen on tulossa vieraita paikkakunnan ulkopuolelta tai ulkomailta, on tilat hyvä vuokrata sellaisesta sijainnista, johon kulkuyhteydet ovat hyvät ja myös majoitusta saatavilla. Usein esimerkiksi hotellit vuokraavat kokoustiloja omasta kiinteistöstään, jolloin majoitus ja kokouksen järjestäminen onnistuu kätevästi ilman että kokousvieraiden tarvitsee siirtyä kiinteistön sisältä pois.

Monien kokoustiloja vuokraavien yritysten ja myös yksityishenkilöiden palvelupakettiin kuuluu lisäksi esimerkiksi catering-tarjoilun järjestäminen. Tätä kannattaa kysyä heti kokoustilojen vuokraajan kanssa keskusteltaessa, sillä valmiina tiloissa odottava tarjoilu helpottaa tilaisuuden järjestämistä paljon. Tarjoilu voi olla joko pieni kahvi- ja hedelmätarjoilu kokouksen välissä tai vaikkapa iso brunssi ennen kokouksen alkua. Kokoustilapalveluihin voi sisältyä myös tilojen siivous kokouksen jälkeen ja tekninen apu, jolloin kaikki tekniset välineet on viritetty valmiiksi kokouksen alkamista varten, eikä sinun tarvitse huolehtia esimerkiksi videotykkien toiminnasta tai kiertävistä mikrofoneista.

Vuokraa kokoustilat ajoissa

Kaiken kaikkiaan kokoustilat viestivät paljon yrityksen imagosta ja siitä kuinka se arvostaa kokousvieraitaan. Jokainen tilaisuus, johon kutsutaan vieraita, on yritykselle mahdollisuus luoda hyvää kuvaa siitä. Kokoustilojen vuokraaminen elämyksellisestä paikasta nostattaa kokouksen tunnelmaa ja samalla myös kohottaa yrityksen mielikuvaa. Kokousten ei tarvitse olla tylsiä ja harmaita, vaan hyvillä puitteilla kokouksesta tulee miellyttävä tilaisuus, johon vieraat tulevat mielellään uudelleenkin.

Mikäli olet etsimässä kokoustiloja lähestyvälle kokoukselle, kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Suositut kokouspaikat menevät nopeasti, joten vapaiden tilojen etsimistä ei kannata jättää viime tippaan. Netin kautta kokoustiloja on helppo etsiä MatchOfficen kautta ja mikäli sinulla on jotain kysyttävää aiheesta, MatchOffice auttaa mielellään. Katso tiloja osoitteessa https://www.matchoffice.fi/. Kokoustiloja on tarjolla kattavasti kaikenlaisiin kokouksiin. Valitse nykyaikainen tapa ja vuokraa kokoustilat netin kautta luotettavalta taholta. Yrityksen omat pienet tilat eivät enää ole este järjestämästä hienoja kokouksia.

Scroll To Top